't xxxl Winkeltje

Mode voor mannen van Formaat  

Nieuws en acties.

Nieuwe openingstijden


onze nieuwe openingstijden zijn:

dinsdag tot en met zaterdag

van 10.00 - 16.00

Wilt u na 16.00 uur komen, dat kan alleen met een afspraak!

Ik ben maandag 9 november mishandeld door een asielzoeker. We hadden niet het recht om hem te corrigeren over het feit dat hij  in het donker op het trottoir fietste, we hadden niet het recht om dat te zeggen, na vele aanvallen van hem te hebben afgeweerd!

Hij heeft mij zelfs bij mijn keel gegrepen en dichtgeknepen.

Ook was ik niks omdat ik maar een blanke vrouw ben!

Zo denken dus Afrikanen over de Nederlandse vrouwen.

Kreeg ik nabij de Plus, uiteraard buiten het zicht van de camera's. Hij wist precies waar de camera's hangen en tot hoe ver de camera's reiken.

Een vuistslag in mijn gezicht, net op het moment dat ik even wegkeek - anders had ik deze klap ook afgewend - en mijn onderkaak is gebroken.

Omdat er een getuige was, ook een asielzoeker, die graag voor mij wilde getuigen omdat de dader op het AZC altijd problemen veroorzaakt en velen hem zat zijn. Dacht ik, fijn dat er ook nog goede asielzoekers zijn. Maar helaas toen ik op het politiebureau zat, met mijn gebroken kaak! Kreeg ik te horen dat de getuige verklaard had dat ik als eerste had geslagen. Blijkbaar kunnen ze niet eens meer de waarheid vertellen. En dat krijgt hier straks allemaal een Nederlands paspoort, we kunnen ons klaarmaken.


Hierdoor heb ik besloten om voortaan maar tot 16.00 uur open te blijven, wilt u na 16.00 langs komen dan kunt u gerust bellen.

Omdat ik 4 tot 6 weken niet mag praten kunt u het beste een whatsapp berichtje sturen als u iets wilt weten 06 - 84 52 12 65

Of als u een afspraak wilt maken.

Ik zal als het straks niet meer donker is er nog over nadenken of ik langer open blijf of toch wacht tot het moment dat het AZC Balk in augustus dicht gaat.

Mensen kijk uit en blijf veilig en gezond!

Vriendelijk bedankt voor uw medewerking.

Vriendelijke groeten,

Conny Teuben

 

 

 
Bellen
Map